Magyarul Srpski

A projekt megvalósítását támogatta:
Ökumenikus Női Kezdeményezés

Kiállítás

A projektzáró rendezvényre 2015. november 20-án, pénteken került sor Ludason, a Furioso Lovas Centrumban, ahol a résztvevők kiállításon mutatták be a saját kézműves termékeiket és alkotásaikat.

A rendezvény keretében a jelenlévőket, illetve a márka tagjai Dobó Márta, a palicsi helyi közösség közgyűlésénel elnöke köszönötte. Elégedettségének adott hangot, amiért ilyen sikeres munka folyt az elmúlt másfél hónapban. Mivel jelen volt már a képzés, illetve a projekt megnyitóján is, örömmel állapította meg, hogy milyen szép számú hölgy jelentkezett a képzésre, és hogy aktívan részt is vettek a közös munkában. Ennek eredménye pedig láthatóvá vált már ezen a kiállításon is.

Csiszár Molnár Anna beszámolt a projekt eredményeiről, illetve ismertette A női kézművesség útja elnevezésű márkát. Emellett kiosztotta a diplomákat is a képzés résztvevőinek. Elmondta, hogy a projekt leglátványosabb eredménye a résztvevők munkáiból szervezett kiállítás.

A képzés elvégzése után a résztvevők felkészültek arra, hogy a termékeiket felkínálják a piacon. Ezt a célt szolgálja a projekt keretében elkészült honlap is (www.pavafo.org.rs), amely bemutatja a résztvevőket, ezzel is lehetőséget biztosítva számukra az online bemutatkozásra, hogy ezáltal minél nagyobb közönséget és piacot tudjanak elérni és megszólítani. Emellett elkészült a márka Facebook oldala, illetve egy zárt Facebook csoport is, amely alapul szolgál a tagok későbbi együttműködéséhez és kommunikációjához.

Képek a kiállításról

A Női kézművesség útja elnevezésű márka tagjai részt vettek a Hagyományok téli fesztiválján Palicson 2015. december 5-én és 6-án. Képek erről a kiállításról.